Tietoa meistä

Tietoa Ainacom.fi palvelusta

Ainacom.fi on puolueeton puhelinliittymien vertailemiseen suunniteltu palvelu, joka esittelee Suomen suosituimpien teleoperaattorien puhelinliittymät ja liittymätarjoukset. Palvelussamme vertailet ja löydät samalta verkkosivulta Moi Mobiilin, DNA:n, Telian ja Elisa Saunalahden halvimmat liittymät.

Puhelinliittymien vertaileminen ja liittymätarjouksien etsiminen useilta eri verkkosivuilta on turhauttavan hidas toimenpide, jonka takia olemme avanneet kuluttajille täysin ilmaisen työkalun liittymien hintojen ja ominaisuuksien vertailemiseen. Kun kaikki puhelinliittymät löytyvät samalta verkkosivulta, on halvimman liittymän löytäminen huomattavasti helpompaa.

Puhelinliittymät on lisätty etusivulla olevaan vertailutaulukkoon, jotta hintojen ja ominaisuuksien vertaileminen olisi mahdollisimman helppoa. Jokaisen operaattorin puhelinliittymät on koottu myös omille sivuilleen, joihin voit halutessasi tutustua klikkaamalla sivuston yläpalkissa olevan palveluntarjoajan nimeä.

Lisäämme ja päivitämme vertailutaulukkoa lähes päivittäin, jotta sivustollamme oleva tieto olisi aina ajankohtaista. Suurin osa taulukkomme liittymistä ovat tilattavissa tarjoushintaan suoraan operaattorin verkkosivuilta. Tarjousjakso on yleisesti voimassa 12-24 kuukautta, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Minkä operaattorin puhelinliittymät palveluun on koottu?

Palvelumme valikoimaan kuuluvat tällä hetkellä Moi liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät.

Elisa Saunalahden, DNA:n ja Telian valikoimassa on useampi puhelinliittymä tarjoushinnoin. Tarjousjakso on voimassa noin 12-24 kuukautta, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan.

Moi Mobiilin käytännöt ovat muihin teleoperaattoreihin verrattuna hieman erilaisia. He eivät julkaise liittymätarjouksia, vaan kaikki puhelinliittymät ovat hinnoiteltu alusta alkaen erittäin kilpailukykyisiksi.

Suurin osa liittymistä on ostettavissa ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa ja kytkykauppaa. Liittymien ostaminen ei vaadi matkapuhelimen ostoa.

Suosittelemme aina tutustumaan liittymän tarjousjaksoon, ominaisuuksiin ja muihin ehtoihin huolellisesti ennen ostopäätöstä.

Miksi puhelinliittymät tulisi vertailla Ainacom.fi palvelussa?

Ainacom.fi on kotimainen liittymien vertailemiseen kehitetty palvelu, jonka tarkoitus on auttaa kuluttajia ja yrityksiä löytämään halvin puhelinliittymä helpommin ja nopeammin.

Sivuston käyttö on kaikille käyttäjille 100% ilmainen, eikä se vaadi käyttäjiä luovuttamaan mitään tietoja, kuten yhteystietoja tai sähköpostiosoitetta.

Palvelumme avulla voit säästää runsaasti aikaa puhelinliittymien vertailemisessa ja rahaa hyödyntämällä edulliset liittymätarjoukset.

Puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan yleisesti vuoden välein, sillä liittymien tarjousjakso on yleensä voimassa vain 12 kuukautta.

Voinko tilata puhelinliittymän palvelunne kautta?

Voit siirtyä palvelumme kautta helposti sen operaattorin verkkosivuille, jonka liittymän haluat tilata.

Vertailutaulukossa on jokaisesta liittymästä kerrottu tärkeimmät lisätiedot, kuten ominaisuudet, tarjousjakson pituus, tarjoushinta ja normaalihinta.

Jokaisen puhelinliittymän kohdalla on vihreä ”tilaa” nappi, jota klikkaamalla siirryt suoraan kyseisen teleoperaattorin verkkosivuille, jossa voit tehdä sopimuksen.

Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa?

Ainacom.fi on yksityisille ja yrityksille täysin ilmainen liittymien vertailupalvelu.

Ainacom.fi
Logo