Irmelin Ihanat Ristikot

Irmelin Ihanat Ristikot tarjous & Tilaajalahja

irmelin-ihanat-ristikot-tarjous

Uusi Irmelin Ihanat Ristikot koostuu Suomen parhaiden ristikonlaatijoiden sopivan helppotasoisista kuvaristikoista, jonka ansiosta se soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Tehtävien ulkoasu on selkeä ja sanasto ymmärrettävä. Suosituimmat erikoistehtävät tuovat vaihtelua ratkontaan. Lehden 52-sivuinen sisältö on huippulaadukas ristikkopaketti edulliseen hintaan. Lisäksi Irmelin Ihanat Ristikot tarjoaa joka numerossa helposti palautettavat palkintotehtävät, joihin osallistumalla voit voittaa muhkean rahapalkinnon tai pienempiä summia. Bonuskilpailuista on mahdollisuus voittaa jopa 500 euroa ja lehden vuosikerta kotiin kannettuna.

Irmelin Ihanat Ristikot tarjous

Hyödynnä Irmelin Ihanat Ristikot tarjous ja tilaa suosittu ristikkolehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Irmelin Ihanat Ristikot tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Irmelin Ihanat Ristikot lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Irmelin Ihanat Ristikot asiakaspalvelu

Irmelin Ihanat Ristikot lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00-15:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 8 537 0370. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Ainacom.fi
Logo