Telia liittymät nyt huippuedullisesti netistä

Omaan käyttöön halvin Telia liittymä löytyy helpoiten palvelumme kautta.

Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa helposti ja nopeasti ajankohtaiset liittymätarjoukset.

Vertaile ja valitse taulukosta puhelinliittymä omaan käyttöösi ja säästä jopa 100 euroa vuodessa.

Liittymäsopimuksen pääset solmimaan palvelumme kautta klikkaamalla ”tilaa” nappia.

Hintavertailu on täysin maksutonta ja liittymän tilaamisessa kuluu aikaa 5-10 minuuttia.

Valitse halvin Telia puhelinliittymä omaan käyttöösi

Telia liittymät on helpointa vertailla ja tilata netistä

Oletko kyllästynyt maksamaan liittymästäsi ylihintaa? Päättyikö edullinen tarjousjakso, jonka jälkeen puhelinliittymän hinta kohosi pilviin?

On ymmärrettävää, ettei yksikään kuluttaja halua maksaa vapaaehtoisesti liittymästään sen enempää kuin muutkaan.

Nyt on aika tarkistaa omaan käyttöön halvin Telia puhelinliittymä ja vaihtaa vanhan liittymän tilalle edullisempi vaihtoehto.

Palvelumme avulla löydät uudet Telia tarjoukset samasta paikasta, jolloin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi surffaten sivulta sivulle.

Kattavasta vertailutaulukosta voit tarkistaa puhelinliittymien tarjoukset täysin ilmaiseksi niin usein kuin itse haluat.

Yleisesti Telia liittymät suositellaan tarkistamaan 12 kuukauden välein, sillä tarjousjakso on yleensä voimassa vain vuoden.

Me pidämme huolen siitä, että palvelumme taulukossa on aina viimeisimmät tarjoukset nähtävillä.

Tarkista vain vanhasta puhelinlaskustasi, millainen puhelinliittymä on käyttöösi edullisin vaihtoehto ja vertaile sen jälkeen taulukossa olevat Telia liittymät.

Liittymäsopimuksen voit tehdä muutamassa minuutissa operaattorin verkkosivuilla, jonne siirryt automaattisesti ”tilaa” napista.

Huoleton ja rajaton Telia puhelinliittymä

Haluatko käyttää kaikkia liittymän ominaisuuksia murehtimatta käytöstä aiheutuvaa laskua?

Silloin puhelinliittymä kiinteällä kuukausimaksulla on ehdottomasti sinun valintasi.

Rajaton Telia liittymät ovat huolettomia vaihtoehtoja, silloin voit käyttää nettiä, puhua puhelimessa ja lähettää tekstiviestejä mielin määrin kiinteään hintaan.

Maksat puhelimen käytöstä aina saman suuruisen kuukausimaksun ja voit käyttää liittymääsi niin paljon kuin haluat.

Rajaton liittymän voit valita vaikka tarvitsemasi netin maksiminopeuden mukaan, jotka ovat 0,256, 20, 150, 300, 600 ja 1000 mbit/s.

Rajaton ominaisuus on nykyään varmasti yksi suosituimmista liittymien ominaisuuksista.

Lapsille valitaan lähes aina rajaton Telia liittymä, silloin vanhempien ei tarvitse odottaa kauhulla puhelinlasku kolahtamista postilaatikkoon.

Lapset eivät ole kuitenkaan ole yhtä perillä kaikista puhelimen käyttöön liittyvistä asioista, jolloin yllätyslaskuja saattaa päästä vahingossa muodostumaan.

Telia liittymät satunnaiseen käyttöön

Maksatko mielestäsi liikaa nykyisestä liittymästäsi? Käytätkö puhelimen ominaisuuksia vain satunnaisesti, mutta hinta tuntuu paisuvan siitä huolimatta kohtuuttoman suureksi?

Mikäli tarvitset liittymää vähäiseen käyttöön, suosittelemme tarkistamaan, olisiko Telia puhelinliittymä edullisempi vaihtoehto, jossa maksat vain siitä mitä kulutat.

Edullinen perusliittymä sisältää rajattoman netin, joka soveltuu netin kevyeen selaamiseen. Puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan 0,07€/min/kpl.

Kevyt ja hidas netti soveltuu erinomaisesti uutisten selaamiseen, sähköpostin ja WhatsApp sovelluksen käyttämiseen. Sovelluksen kautta voit soittaa ja lähettää viestejä ilmaiseksi, jolloin liittymän puheaikaa ja tekstiviestejä ei tarvitse käyttää.

Jos netin selaaminen on aina satunnaista ja vähäistä, on turhaa hankkia markkinoiden nopeinta nettiyhteyttä, sillä kevyeen selaamiseen suunniteltu yhteys on riittävä ja edullisempi.

Telia liittymä Lite on yksi halvimmista vaihtoehdoista puhelimen vähäiselle käyttäjälle, sen kuukausimaksu on vain 7,90 euroa. Ensimmäiseen laskuun lisätään avausmaksu, joka on 5 euroa.

Mikäli puhelut ja tekstiviestit lähetetään ilmaisen sovelluksen kautta, ei niistä kerry mitään maksettavaa.

Telia liittymätarjous alle 28-vuotiaille

Oletko 18-28-vuotias ja haluat vaihtaa operaattoria? Siinä tapauksessa kannattaa hyödyntää Telian tarjoama liittymätarjous.

Telia tarjoaa liittymät nuorille nyt huomattavasti normaalihintaa halvemmalla, jolloin voit säästää parhaimmillaan jopa 144 euroa puhelinlaskuissa.

Puhelinliittymän ominaisuudet ovat erinomaiset nuorille käyttäjille, se sisältää rajattoman huippunopean netin lisäksi rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä.

Rajaton 150M on yksi suosituimmista nuorten liittymistä, sillä kaikkia liittymän ominaisuuksia voi käyttää huolettomasti kiinteään kuukausihintaan.

Telia liittymän saat nyt kahden vuoden hintatakuulla, jolloin kuukausimaksu pysyy samana koko kahden vuoden ajan.

Puhelinliittymän omistajalla ei mene sormi suuhun edes reissussa, sillä liittymä sisältää 15 Gt roamingia EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa.

Rajaton 150M liittymän tiedot lyhyesti:

 • 4G-verkon maksiminopeus 150 mbit/s.
 • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.
 • Rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä.
 • Netti EU/ETA-maissa 15Gt/kk.
 • Avausmaksu 5 euroa.
 • Hinta: 24 kk ajan 24,90 €/kk.
 • Hinta: 24 kk jälkeen 29,90 €/kk.

Telian kuuluvuusalue on Suomen parhaita

Telia liittymät toimivat lähes aina kattavasti alueella kuin alueella, onhan kyseessä kuitenkin lähes Suomen kattavin verkko.

Nykyään enää harva kuluttaja edes pohtii sitä asiaa, mahtaako uusi puhelinliittymä varmasti toimia asumallaan alueella moitteettomasti.

Tämä johtuu varmasti siitä, että teleoperaattorit tekevät jatkuvasti töitä sen eteen, että liittymä toimisi kaikilla alueilla.

Telia liittymän tilaajalla on turvana tietenkin 14 päivän peruutusoikeus, mikäli sattuisi niin huono tuuri, ettei puhelinliittymä toimisi kotona.

Netistä tilatun liittymän peruutusoikeus on kuluttajalle erinomainen asia, silloin liittymää ehtii testaamaan hyvin, ennen lopullista päätöstä.

Operaattorin verkkosivuilta kuluttaja voi halutessaan tarkistaa kuuluvuuskartasta ajankohtaisen tilanteen, ennen liittymäsopimuksen solmimista.

Mikäli tilaamasi Telia liittymä ei toimi halutulla tavalla ja et ole siihen täysin tyytyväinen, ota siinä tapauksessa mahdollisimman nopeasti yhteyttä operaattorin asiakaspalveluun.

Telian asiakaspalvelu on apunasi kellon ympäri

Sellaista tilannetta ei varmasti tule eteen, missä Telian asiakaspalvelu ei osaisi olla asiakkailleen avuksi.

Verkkosivuille kirjauduttuasi, voit:

 • Maksaa laskuja
 • Päivittää palvelujasi
 • Seurata liittymäsi saldoa
 • Hankkia PUK-koodin
 • Tehdä vikailmoituksen
 • Chattailla asiakaspalvelun kanssa 24/7

Soittamalla saat apua seraavissa hätätilanteissa 24/7:

 • Puk-koodi
 • Liittymän sulkeminen
 • TV-häiriöiden ilmoitus

Palvelunumero: 020 690 400
Arkisin: 8-20 ja la 9-16.30

Telia helppi tarjoaa apua seuraavasti:

Apua esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä.

Palvelunumero: 0600 10 100

2,25 €/min + pvm, jonotusajalta mpm/pvm, ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Ainacom.fi
Logo