Moi liittymät

Moi liittymät soveltuvat erilaisille käyttäjille

Moi Mobiilin valikoima ei ole suurimmasta päästä, kun vertaillaan operaattorien liittymävalikoimaa.

Valikoimassa on kolme erilaista liittymää, jotka sopivat erilaisille puhelimen käyttäjille.

Taulukossamme voit tutustu kuuden euron simmiin, rajattoman reiluun vai rajaton turboon.

Vertaile Moi liittymät helposti ja valitse kolmesta vaihtoehdosta halvin omaan käyttöösi.

Moi Mobiili myy puhelinliittymät aina ilman sitoutumispakkoa ja määräaikaisuuksia.

Mikäli et ole liittymääsi täysin tyytyväinen, voit vaihtaa sen toiseen milloin itse haluat.

Tässä kaikki Moi liittymät, mikä on sopivin sinun käyttöösi?

Mikä Moi liittymä on edullisin vaihtoehto sinulle?

Moi Mobiili pitää valikoimassaan kolmea erilaista liittymää, jotka ovat suunniteltu eri käyttäjille sopiviksi. Tällä sivulla voit tutustua liittymiin täysin maksutta ja tarkistaa puhelinliittymien hinnat sekä ominaisuudet.

Mikäli sinulla on jo käytössä jokin Moi liittymä, voit itse vaihtaa halutessasi liittymätyyppiä helposti Oma Moi palvelussa.

Liittymän vaihto pienemmästä suurempaan aktivoituu välittömästi käyttöön, mutta suuremmasta pienempään laskutuskauden alussa.

6 euron simmi on suunniteltu netin kohtuukäyttäjille edullisimmaksi vaihtoehdoksi. Se sisältää neljä gigatavua datakäyttöä kuukaudessa, 100 mbit/s maksiminopeudella. Ylimenevästä datasta veloitetaan 2,50 euroa per gigatavu. Puhelut ja tekstiviestit maksavat erikseen käytön mukaan 0,055€/min/kpl, mutta kuitenkin maksimissaan vain 8 euroa kuukaudessa. Liittymä sisältää 3 Gt EU-roamingia kuukaudessa.

Rajattoman reilu tarjoaa nimensä mukaisesti rajattoman netin käytön Suomessa, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 100 mbit/s. Kotimaan puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan 0,055€/min/kpl, mutta katto on asetettu tässä liittymässä 4 euroon. Rajattoman liittymän hinta on vain 18 euroa kuukaudessa. Sisältää 10 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Soveltuu mainiosti netin suurkuluttajille, joilla puhelimen käyttö on enimmäkseen nettipohjaista.

Rajaton turbo on valikoiman nopein puhelinliittymä. Se tarjoaa rajattoman netin käytön Suomessa 300 mbit/s maksiminopeudella. Puhelut ja tekstiviestit käytön mukaan 0,055€/min/kpl, mutta maksimissaan maksat vain 4 euroa. Sisältää 15 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Liittymän hinta on vain 23 euroa kuukaudessa. Suunniteltu netin suurkuluttajille ja heille, jotka jakavat netin muillekin kodin laitteille.

Rajaton turbo ja rajattoman reilu ovat matkailijan valinta, sillä ne sisältää 10 ja 15 gigatavua maksutonta EU- ja ETA-alueen datapakettia. 10-15 gigatavun kuukausittainen datapaketti riittää yleisesti erinomaisesti reissussa. Kuuden euron simmin 3 gigatavun datapaketti jää nettiä paljon reissussa käyttävälle varmasti pieneksi.

Mikä Mun Moi sovellus on?

Moi Mobiili tarjoaa asiakkailleen ilmaista matkapuhelimeen ladattavaa Mun Moi sovellusta, joka toimii myös selaimella. Sovelluksen ansiosta asiakas voi seurata tiliin liitettyjen Moi liittymien reaaliaikaista kulutusta. Palvelun kautta voit tarkistaa, mihin rahaa kuluu, eli käyttämäsi datan, puheajan ja tekstiviestin käyttömäärät.

Käyttömäärien seuraamisen lisäksi palvelussa voit tehdä tarvittavat muutokset omiin palveluihin itse. Esimerkiksi puhelimen kadottua, ei tarvitse etsiä asiakaspalvelun numeroa ja maksaa linjoilla jonottelusta, vaan voit sovelluksen kautta itse sulkea liittymäsi tilapäisesti. Mikäli tarvitset joskus PUK-koodia, saat myös sen helposti sovelluksen kautta.

Jos haluat tehdä muutoksia liittymäsopimukseesi, voit tehdä itse muutokset sovelluksessa täysin ilmaiseksi. Voit esimerkiksi vaihtaa liittymätyyppiä pienempään tai suurempaan. Liittymän vaihtaminen pienemmästä suurempaan aktivoituu heti muutoksen tehtyäsi, mutta suuremmasta pienempään laskutuskauden alussa.

Toimiiko Moi liittymät ulkomailla?

Kaikki Moi Mobiili puhelinliittymät ovat varustettu datapaketilla, eli jokaiseen liittymään kuuluu ilmoitettu määrä maksutonta datansiirtoa ulkomailla. Rajattu määrä on laskutusjaksokohtainen, eli rajattu määrä ilmaista datansiirtoa on käytettävissä joka kuukausi.

<p”>Datapakettien koko vaihtelee liittymäkohtaisesti. Halvin Moi liittymä, kuuden euron simmi sisältää 3 gigatavua, rajattoman reilu 10 gigatavua ja rajaton turbo 15 gigatavua ilmaista dataa kuukausittain. Kuukausittaisen datansiirron ylittyessä, peritään ylimenevästä datasta Moin roaming-hinnaston mukainen veloitus.

EU ja ETA-maiden alueella Moi liittymästä soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen normaalihintaisiin ja kiinteisiin numeroihin on yhtä edullista kuin kotimaassakin.
Palvelunumeroihin soittaminen ei ole kuitenkaan yhtä edullista, vaan siitä peritään maksu erillisen hinnaston mukaisesti. Suomesta ulkomaille soittaessa peritään ulkomaanpuheluhinnaston mukainen veloitus. Voit tutustua tarkemmin Moi Mobiilin ajankohtaisiin hinnastoihin teleoperaattorin omilla verkkosivuilla.

Miten Moi puhelinliittymä tilataan?

Moi Mobiili on tehnyt liittymänsopimuksen solmimisesta kuluttajille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kun olet vertaillut Moi liittymät ja löytänyt omaan kulutukseesi halvimman vaihtoehdon, siirry tekemän sopimus ”tilaa” napista.

Näin siirryt automaattisesti operaattorin kotisivuille, jossa liittymäsopimus solmitaan.

Seuraavaksi sinulle esitetään seuraava kysymys, ”minkä puhelinnumeron haluat liittymääsi”?

Tässä kohtaa voit valita uuden numeron tai siirtää nykyisen numerosi uuteen Moi liittymään.

Anna seuraavaksi liittymällesi nimi, useampaa liittymää tilatessa on hyvä nimetä jokainen puhelinliittymä, esimerkiksi Markon liittymä.

Tämä helpottaa huomattavasti liittymien seuraamista Mun Moi sovelluksessa, jossa antamasi liittymän nimi on näkyvissä.

Seuraavaksi voit täyttää tilauslomakkeeseen vaaditut tiedot ja lähettää tilauksesi, jonka jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Moi Mobiili toimittaa tilaamasi Simmit postitse, ilmoittaa tekstiviestillä, milloin voit vaihtaa Simmin laitteeseen ja irtisanoo vanhan liittymäsi.

Tilaa Moi Mobiili puhelinliittymä ilman sitoutumispakkoa

Mikäli valintasi on Moi Mobiili, ei liittymän tilaaminen voi mennä kovin pahasti pieleen.

Kaikki Moi liittymät ovat toistaiseksi voimassa olevia eikä ne sisällä minkäänlaista sitoutumispakkoa.

Et siis sitoudu käyttämään tilaamaasi liittymää tiettyä aikaa, esimerkiksi 1-3 vuotta.

Voit tilata juuri sinun käyttöösi halvimman Moi liittymän ja irtisanoa tai vaihtaa operaattori silloin kuin itse haluat.

Netistä tilatuilla puhelinliittymillä on yleisesti 14 päivän peruutusoikeus, jolloin voit perua kaupat ilman erillistä syytä.

Peruutusoikeus on erinomainen asia kuluttajille, sillä kaikki puhelinliittymät eivät välttämättä toimi yhtä hyvin eri alueilla.

Moi liittymät tiivistettynä

Selkeä ja helppokäyttöinen – Moi tiliin saat liitettyä kaikki kodin SIM-korttia vaativat laitteet. Tilaa niin monta simmiä kuin tarvitset. Kaikki laitteet kerryttävät samaa datapottia, joka tuo selvää säästöä.

Seuraa ja tee muutokset itse – Mun Moi sovelluksen kautta näet reaaliaikaisesti kulutuksen ja sen, mihin rahaa kuluu. Tarvittaessa voit itse tehdä tarvittavat muutokset palveluihisi, tilata lisää simmejä tai poistaa tarpeettomia käytöstä. Lähes kaikki muutokset on mahdollista tehdä itse sovelluksessa, ilman jonottelua ja yhteydenottoa teleoperaattorin asiakaspalveluun.

Nopea ja kattava 4G – Moi liittymät toimivat DNA:n tutkitusti kattavassa 4G verkossa. Valitse vain käyttöösi sopivin netin maksiminopeus kahdesta vaihtoehdosta. Kevyessä netin käytössä riittää 100 mbit/s maksiminopeus ja nopeampaan selaamiseen sekä jaettavaksi kodin muille laitteille nopeampi vaihtoehto, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 300 mbit/s.

Rajaton data – netin suurkuluttajille erinomainen lisä liittymään on rajaton data. Silloin nettiä voi käyttää täysin huolettomasti koko laskutuskauden ajan, ilman pelkoa suuresta puhelinlaskusta. Rajaton data on saatavilla niin 100 mbit/s kuin 300 mbit/s netin maksiminopeuteen.

Maksukatto – moi liittymät on varustettu erinomaisella maksukatto ominaisuudella. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan 0,055€/min/kpl ilmoitettuun rajaan saakka. Summan täytyttyä kaikki puhelut ja tekstiviestit ovat maksuttomia. Maksukatto kuuden euron simmissä on 8 euroa, rajattoman reilussa ja rajaton turbossa 4 euroa.

Ei laskuroskaa – Moi Mobiilin asiakkaana ei tarvitse huolehtia laskujen maksamisesta ajallaan, sillä puhelinlasku veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Näin jokaista laskua ei tarvitse maksaa erikseen, etkä joudu maksamaan milloinkaan turhaan maksumuistutusmaksuja. Suoraveloitus säästää paljon aikaa, vaivaa ja rahaa.

Ei sitoutumispakkoa – liittymän tilaajana et sitoudu mihinkään. Voit vaihtaa operaattoria tai liittymääsi milloin itse haluat.

Kenelle Moi liittymä sopii?

Moi Mobiili puhelinliittymät ovat suunniteltu erilaisille puhelimen käyttäjille. Kolmesta liittymävaihtoehdoista on helppoa valita juuri omaan kulutukseen halvin vaihtoehto.

Tarvitsitpa sitten SIM-korttia yhdelle tai useammalle kodin laitteelle, saat kaikki liitettyä saman tilin alle. Muutosten tekeminen palveluihin, simmien poistaminen tai kulutuksen seuraaminen on vaivatonta ilmaisen sovelluksen kautta.

Moi liittymät ovat keränneet runsaasti kiitosta perheiltä ja yrityksiltä, joissa on useita SIM-korttia vaativia laitteita. Kaikki tarvittavat muutokset on mahdollista tehdä samasta paikasta, joka tekee liittymien muokkaamisesta vaivatonta. Suoraveloituksen ansiosta useamman laitteen laskuja ei tarvitse maksaa erikseen. Samaan tiliin liitettyjen laitteiden kustannukset hoituvat yhdellä laskulla.

Voimmekin todeta, että Moi liittymät sopivat kaikenlaisille puhelimen käyttäjille, myös yrityksille. Monessa vertailussa Moi Mobiili on ollut halvin ja helppokäyttöisin vaihtoehto.

Ainacom.fi
Logo