Vene

Vene lehti tarjous & Tilaajalahja

vene-lehti-tarjous

Vene lehti tarjoaa hyötytietoa ja elämyksiä kaikille veneilijöille. Vene lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Se auttaa moottori- ja purjeveneilijöitä, melojia, surffaajia, suppailijoita ja muita vesielämästä nauttivia saamaan enemmän iloa ja hyötyä harrastuksestaan. Vene lehti testaa veneitä, moottoreita ja varusteita. Se esittelee satamia ja retkikohteita merellä ja sisävesillä sekä opastaa uusiin luontokokemuksiin vesillä. Vene lehden avulla pysyt aina perillä siitä, mitä alalla tapahtuu Suomessa ja ulkomailla.

Vene lehti tarjous

Hyödynnä Vene lehti tarjous ja tilaa veneilyn oma erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Vene lehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Vene lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Vene lehti asiakaspalvelu

Vene lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo