Tosi Elämää

Tosi Elämää tarjous & Tilaajalahja

tosi-elamaa-tarjous

Tosi Elämää lehti sisältää nimensä mukaisesti tosipohjaisia tarinoita eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä. Tosi Elämän kirjoittajia ovat tavalliset ihmiset, joiden elämässä on tapahtunut jotain mieleenpainuvaa, epätavallista tai hätkähdyttävää. Tosi Elämässä puhuu aito elämänkokemus, ei tyhjät julkkisjuorut. Tuhti lukupaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä todellisesta elämästä, kokemuksista ja uskomattomista selviytymistarinoista.

Tosi Elämää tarjous

Hyödynnä Tosi Elämää tarjous ja tilaa tavallisten ihmisten tositarinoita sisältävä erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Tosi Elämää tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Tosi Elämää lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Tosi Elämää asiakaspalvelu

Tosi Elämää lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00-15:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 8 537 0370. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Ainacom.fi
Logo