TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma tarjous & Tilaajalahja

tm-rakennusmaailma-tarjous

TM Rakennusmaailma on kodin rakentamisen ja remontoinnin erikoislehti. Lehti on tarkoitettu rakentajille ja remontoijille, jotka tekevät tai teettävät itselleen omaa kotia, korjaavat tai ovat muuten kiinnostuneita rakentamisesta tai remontoimisesta. TM Rakennusmaailman sisällön olennainen osa ovat erilaiset testit ja vertailut. Lehti testaa säännöllisesti rakennusmateriaaleja, -tarvikkeita, työkaluja, alan koneita ja erilaisia palveluja Tekniikan Maailman tapaan täysin puolueettomasti.

TM Rakennusmaailma tarjous

Hyödynnä TM Rakennusmaailma tarjous ja tilaa remontoinnin, rakentamisen ja talotekniikan erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras TM Rakennusmaailma tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. TM Rakennusmaailma lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

TM Rakennusmaailma asiakaspalvelu

TM Rakennusmaailma lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo