Timantti

Timantti lehti tarjous & Tilaajalahja

timantti-lehti-tarjous

Timantti lehti tarjoaa jokaisessa numerossa kuumia tunteita ja kihelmöivää jännitystä. Pienoisromaanit vievät lukijansa rikkaiden ja kauniiden ylelliseen maailmaan, hyvän ja pahan taisteluun tai vaikkapa yksinhuoltajaäidin ponnisteluun paremman elämän saavuttamiseksi. Kotimaiset kirjoittajat kuvaavat kuumaa rakkautta ja kihelmöivää jännitystä suomalaisessa sielunmaisemassa.

Timantti lehti tarjous

Hyödynnä Timantti lehti tarjous ja tilaa kaunokirjallinen ja romanttinen, naisille suunnattu pienoisromaanisarja huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Timantti lehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Timantti lehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Timantti lehti asiakaspalvelu

Timantti lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00-15:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 8 537 0370. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Ainacom.fi
Logo