Tiede

Tiede tarjous & Tilaajalahja

tiede tarjous

Tiede lehti tarjoaa yksinkertaisesti Suomen parasta asiaviihdettä kaikille tieteestä kiinnostuneille. Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Siinä tapauksessa voimme suositella tutustumaan lehteen tarkemmin. Tiede tarjoaa tietoa selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa. Joka numerossa sataprosenttista asiaa Suomen parhailta tiedetoimittajilta ja asiantuntijoilta. Lehti kertoo uusimmat löydökset kattavasti eri tieteenaloilta ja pureutuu kuumimpiin puheenaiheisiin.

Tiede tarjous

Hyödynnä Tiede lehden tarjous ja tilaa Suomen parasta asiaviihdettä huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Tiede tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Tiede tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Tiede lehden asiakaspalvelu

Tiede lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo