Tekniikka & Talous

Tekniikka & Talous tarjous & Tilaajalahja

tekniikkatalous-tarjous

Tekniikka & Talous lehti vie syvälle niihin innovaatioihin, joilla on merkitystä ja jotka ovat kiinnostavia juuri nyt. Lehti tarjoaa oivalluksia, näköaloja ja hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista. Tekniikka & Talous on Suomen johtava innovaatiomedia. Lehti tarjoaa jokaisessa numerossa puolueetonta tietoa, näkökulmia ja ajatuksia, joiden avulla luot luotettavan kuvan toimintaympäristöstäsi ja teknologian vaikutuksista. Tekniikka & Talous lehdessä on tekniikan uutisia, syviä ja laajoja reportaaseja, havainnollistavaa grafiikkaa, aukeaman ylittäviä supergraafeja ja vierailevia kolumnisteja terävine mielipiteineen.

Tekniikka & Talous tarjous

Hyödynnä Tekniikka & Talous tarjous ja tilaa vinkkejä kotoisaan elämään tarjoava erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Tekniikka & Talous tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Tekniikka & Talous lehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Tekniikka & Talous asiakaspalvelu

Tekniikka & Talous lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:15-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 03 051 4100. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: tilaajapalvelu@almatalent.fi.

Ainacom.fi
Logo