Talouselämä

Talouselämä tarjous & Tilaajalahja

talouselama-tarjous

Talouselämä on pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talouteen keskittyvä viikkolehti. Talouselämä kirjoittaa kattavasti suomalaisesta elinkeinoelämästä. Sen perinpohjaiset selvitykset ja analyysit tarjoavat ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta. Lehti pyrkii ennakoimaan ja arvioimaan talouselämän tapahtumia sekä seuraa ajankohtaisia tapahtumia asiantuntevasti. Talouselämä lehti kertoo mitä on tapahtunut, miksi niin on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Se ottaa paitsi yritysten myös niissä työskentelevien ammattilaisten näkökulman huomioon.

Talouselämä tarjous

Hyödynnä Talouselämä tarjous ja tilaa Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talouden viikkolehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Talouselämä tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Talouselämä lehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Talouselämä asiakaspalvelu

Talouselämä lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:15-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 03 051 4100. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@almatalent.fi.

Ainacom.fi
Logo