Systeri

Systeri tarjous & Tilaajalahja

systeri-lehti-tarjous

Systeri on erittäin suosittu ja joka tytön suosikkilehti. Hyväntuulinen, värikäs ja yksinkertaisesti ihana Systeri lehti tarjoaa upeita lukuelämyksiä nuorille tytöille. Sen aiheisiin kuuluvat esimerkiksi musiikki, elokuvat, koulu ja kaverit. Systerissä on julkkisjuttuja, musiikkikuulumisia, muotivinkkejä ja kauneusniksejä. Suosituilla lukijapalstoilla on mahdollista jakaa nolot tilanteet ja omat parhaat vinkit muiden systeriläisten kanssa.

Systeri tarjous

Hyödynnä Systeri tarjous ja tilaa suosittu tyttöjen oma erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Systeri tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Systeri lehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Systeri lehti asiakaspalvelu

Systeri lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo