Suuri Käsityö

Suuri Käsityö tarjous & Tilaajalahja

suuri-kasityo-tarjous

Suuri Käsityö on ylivoimaisesti Suomen suurin käsityölehti. Se tarjoaa joka numerossa ohjeita eri tarpeisiin: nopeita ja helppoja, aloittelijoille ja taitureille. Joka lehdessä on vähintään 40 ohjetta ompelua, neulontaa ja virkkausta sekä kaksi kaava-arkkia. Lehti opastaa aloittelijaa ja kannustaa kokeilemaan omia taitoja. Mukana supersuosittu designerkaava sekä tunnetun sukkasuunnittelijan ohje. Ohjeilla valmistat ihania arjen käyttövaatteita, joita on paitsi mutkaton käyttää, myös helppo tehdä. Kaavat on suunniteltu niin, että samalla ohjeella voit vain kangasta vaihtamalla tehdä arjestasi myös juhlan.

Suuri Käsityö tarjous

Hyödynnä Suuri Käsityö tarjous ja tilaa Suomen suurin käsityölehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Suuri Käsityö tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Suuri Käaityö tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Suuri Käsityö asiakaspalvelu

Suuri Käsityö lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo