Sport

Sport tarjous & Tilaajalahja

sport tarjous

Sport lehti kannustaa ja inspiroi aktiiviseen ja energiseen elämäntapaan. Se kertoo, miten rasittaa kehoa itseä kuunnellen, hallita painoa ja keventää sekä löytää tasapainoinen, hyvä olo. Sport motivoi ja tsemppaa treenaamaan aktiivisesti ja pitämään itsestään parempaa huolta, tarjoten monipuolisia treeniohjelmia eritasoisille liikkujille. Lehti keskittyy entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja liikkumisen iloon. Tilaajana tiedät mitä sporttimaailmassa juuri nyt tapahtuu, kuten tuoreimmat liikuntatrendit, uutuuslajit, liikkujan muoti ja kauneus, ravitsemus ja herkulliset sporttireseptit.

Sport tarjous

Hyödynnä Sport tarjous ja tilaa liikuntaan ja hyvinvointiin keskittynyt julkaisu huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Sport tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Sport lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Sport asiakaspalvelu

Sport lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo