Spider-Man

Spider-Man lehti tarjous & Tilaajalahja

spider-man-lehti-tarjous

Tarkista alta Spider Man lehden tarjoukset

Spider-Man lehti on jo 40 vuoden ajan tuonut Peter Parkerin seikkailut suomalaisiin lehtipisteisiin ja postilaatikoihin. Tämän elokuvista ja animaatiosarjoistakin tutun hahmon elämä sarjakuvien sivuilla alkoi jo 1960-luvulla käsikirjoittaja Stan Leen ja piirtäjä Steve Ditkon ansiosta. Peter Parker on ollut monta asiaa elämässään: sanomalehtivalokuvaaja, luonnontieteiden opiskelija, tutkija ja teknologiayrityrityksen johtaja, mutta ennen kaikkea seittisinkoileva supersankari, Hämähäkkimies. Spider-Man lehti tarjoaa jännittäviä ja mielenkiintoisia sarjakuvatarinoita kannesta kanteen.

Spider-Man lehti tarjous

Hyödynnä Spider-Man lehti tarjous ja tilaa supersankarin suosittu sarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Spider-Man lehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Spider-Man lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Spider-Man lehti asiakaspalvelu

Spider-Man lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo