Soundi

Soundi tarjous & Tilaajalahja

soundi-tarjous

Soundi on Suomen suurin musiikkilehti ja jokaisen musiikinystävän lehtivalinta. Se on tuonut rockmaailman tapahtumat suomalaisten koteihin jo yli 40 vuoden ajan. Lehden kantavia aiheita ovat musiikki ja populaarikultturi ilmiöineen, joita Soundi lehti käsittelee asiantuntevasti mutta asenteella. Soundi on yhdistelmä uutta ja vanhaa ja siinä yhdistyvät syvä musiikkihistorian tuntemus ja musiikkimaailman uusimmat tuulet. Soundin parasta antia ovat syväluotaavat artistien ja yhtyeiden haastattelut sekä oivaltavat ja terävänäköiset arvostelut.

Soundi tarjous

Hyödynnä Soundi tarjous ja tilaa mielenkiintoinen musiikkilehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Soundi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Soundi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Soundi asiakaspalvelu

Soundi lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 03 4246 5302. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@popmedia.fi.

Ainacom.fi
Logo