Seiska

Seiska tarjous & Tilaajalahja

seiska-tarjous

Seiska on viikon odotetuin lukupaketti ja suosituin viikkolehti. Lehti tuo kotiisi kuninkaallisten uusimmat kuulumiset, kurkistaa kotimaisten tähtien ja F1-kuljettajien elämään, esittelee musiikkimaailman tuoreimmat käänteet sekä luonnollisesti kertoo uudet viihdemaailman juorut. Seiska lehti tarjoaa takuuvarmaa viihdettä joka torstai.

Seiskan lukijat ovat vahvasti mukana lehden sisällössä. Monelle lukijalle Seiska on edelleen 7 päivää lehti, vaikka nimi muutettiin jo aikoja sitten. Lukijat voivat raportoida lehdelle todistamistaan mielenkiintoisista tapahtumista. Lisäksi lukijat voivat osallistua lehden sisältöön lähettämällä toimitukseen muun muassa vitsejä, hauskoja valokuvia ja palautetta julkkiksille. Keskustelu päivänpolttavista juoruista jatkuu Seiskan aktiivisella internetsivulla, josta löydät paljon mielenkiintoista lisämateriaalia kuten blogikirjoituksia, kuvia ja videoita.

Seiska tarjous

Hyödynnä Seiska tarjous ja tilaa viikon odotetuin lukupaketti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Seiska tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Seiska lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Seiska asiakaspalvelu

Seiska lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:30-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 075 328 5102. (Puhelun hinta on 8,4 snt/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan.)

Ainacom.fi
Logo