Ryhmä Hau

Ryhmä Hau lehti tarjous & Tilaajalahja

ryhma-hau-lehti-tarjous

Lapsien rakastama Paw Patrol eli Ryhmä Hau nyt vihdoin kivana lehtenä. Tv:stä tutut koiranpennut ovat jälleen vauhdissa! Ryhmä Hau lehti sisältää tarkoin suunniteltuja tehtäviä, jotka auttavat lasta tunnistamaan kirjaimia, numeroita ja muotoja sekä kehittävät luovuutta ja mielikuvitusta. Hauskojen seikkailujen lisäksi lehdestä oppii koulussakin tarvittavia taitoja. Jokaisen numeron mukana on kiva liitelahja, jonka kanssa leikit jatkuvat pitkään.

Ryhmä Hau lehti tarjous

Hyödynnä Ryhmä Hau lehti tarjous ja tilaa TV:stä tuttu lasten suosikki huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Ryhmä Hau lehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Ryhmä Hau lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Ryhmä Hau lehti asiakaspalvelu

Ryhmä Hau lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo