Prinsessa

Prinsessa tarjous & Tilaajalahja

prinsessa tarjous

Tarkista alta Prinsessa lehden tarjoukset

Prinsessa on satumaisen ihana lehti täynnä tarinoita ja puuhaa. Tarinoissa ja tehtävissä esiintyvät rakastetut Disney-prinsessat Ruususesta Tähkäpäähän ja Tuhkimosta Arieliin. Frozen-numeroissa seikkailevat Anna ja Elsa ystävineen. Prinsessojen seikkailuja voi lukea ääneen, joten ne sopivat myös iltasaduiksi. Lehdessä on runsaasti väritys-, päättely-, ja etsimistehtäviä, joiden parissa pikkuprinsessat viihtyvät. Jokaisen lehden mukana on ihana lukijayllätys, kuten koru, tiara tai kukkaro. Keskiaukeamaa koristava juliste sopii vaikkapa lastenhuoneen piristykseksi.

Prinsessa tarjous

Hyödynnä Prinsessa tarjous ja tilaa satumainen lehti täynnä tarinoita ja puuhaa huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Prinsessa tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Prinsessa tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Prinsessa lehden asiakaspalvelu

Prinsessa lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo