Pelaaja

Pelaaja tarjous & Tilaajalahja

pelaaja-tarjous

Pelaaja on Suomen ainoa konsolipelien erikoislehti. Vuodesta 2002 ilmestynyt lehti esittelee ja arvioi uusimmat videopelit, opastaa peliharrastajaa saamaan kaiken irti harrastuksestaan ja avaa pelikentän uutiset ja ilmiöt. Lehti heijastaa viime vuosien muutosta: Suomessa on nykyisin yli puoli miljoonaa pelikonsolin omistajaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana videopelit ovat nousseet osaksi nuorten aikuisten ja aikuisten populaarikulttuuria. Niistä on tullut yleisesti hyväksyttyä viihdettä Suomessa ja muualla Euroopassakin.

Pelaaja tarjous

Hyödynnä Pelaaja tarjous ja tilaa Suomen ainoa konsolipelien erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Pelaaja tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Pelaaja lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Pelaaja asiakaspalvelu

Pelaaja lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 3 4246 5361. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@pelaajalehti.com.

Ainacom.fi
Logo