Muumi

Muumi lehti tarjous & Tilaajalahja

muumi-tarjous

Muumi on pienten lasten oma lehti. Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat omassa, alle kouluikäisille tarkoitetussa lehdessään. Lehden sivuilla on sarjakuvatarinoiden lisäksi helppoja puuhatehtäviä ja pitkä iltasatu perheen pienimmille. Muumi-lehteä on turvallista lukea. Pienissä tarinoissa käsitellään suuriakin asioita, mutta jännittävätkin seikkailut päättyvät aina onnellisesti.

Muumi lehti sopii mainiosti yhteisiin lukuhetkiin. Sarjakuvan ruudut ovat isokokoisia ja niitä on helppo lukea lapselle. Muumi lehden hienojen kuvien ja lyhyiden tekstien avulla itse lukemaan opettelevankin on helppo saada juonesta kiinni. Pientä tekemistä ja suurta oivaltamisen iloa tarjoavat lehden puuhatehtävät ja askarteluvinkit.

Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat lehden numerosta toiseen. Puuhasivuilla ratkotaan sokkeloita, seurataan reittejä, sovitellaan puuttuvia palasia, pohditaan mitkä palat kuuluvat kuvaan tai mitkä esineet kuuluvat yhteen, etsitään eroavaisuuksia, yhtäläisyyksiä ja virheitä, tunnistetaan ja järjestellään esineitä, vertaillaan varjokuvia ja edetään pisteestä pisteeseen. Mukana on myös askartelu- ja väritystehtäviä. Siis paljon ja erilaista pienelle sopivaa puuhaa tuttujen Muumitalon asukkaiden kanssa.

Muumi lehden tarinoissa ja tehtävissä ovat tietenkin mukana Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy. Muumipeikko pitää jännityksestä, mutta on silti kovin mukavuudenhaluinen ja kotirakas. Romanttinen Niiskuneiti on aina yhtä herttainen ja seuraa uskollisesti uskaliaampia ystäviään seikkailuihin. Rohkea ja päättäväinen Pikku Myy sanoo suoraan mitä ajattelee ja tekee mitä haluaa. Kepposetkaan eivät ole hänelle vieraita. Rasavillistä luonteesta huolimatta Pikku Myy on muumien rakas perheenjäsen ja yksi lukijoiden ehdottomista suosikeista.

Muumi lehti tarjous

Hyödynnä Muumi lehden tarjous ja tilaa suosittu lastenlehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Muumi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Muumi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Muumi lehden asiakaspalvelu

Muumi lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo