Mondo

Mondo tarjous & Tilaajalahja

mondo-tarjous

Mondo lehti on matkailijan paras ystävä, jonka suosituksiin voi aina luottaa. Se sytyttää matkakuumeen ja kertoo, mihin kannattaa mennä ja mitä kokea. Mondo esittelee joka numerossaan niin helppoja kotimaankohteita kuin muita lähimatkoja, ja mukana on aina myös eksoottisia unelmalomia. Matkalle lähtiessä saat Mondosta testatut vinkit, joiden avulla voit kokea paikat, joita paikallisetkin rakastavat ja joista puhutaan juuri nyt. Lehteä lukemalla säästät paljon aikaa googlaamiselta ja saat matkoistasi enemmän irti. Pääset myös haaveilemaan nojatuolimatkoille. Vastuullisuus on Mondon matkoissa tärkeää ja lehti antaa ideoita kestäviin valintoihin.

Mondo tarjous

Hyödynnä Mondo tarjous ja tilaa matkailijan paras erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Mondo tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Mondo lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Mondo asiakaspalvelu

Mondo lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo