Metsästys ja Kalastus

Metsästys ja Kalastus tarjous & Tilaajalahja

metsastys-ja-kalastus-tarjous

Tarkista alta Metsästys ja Kalastus lehden tarjoukset

Metsästys ja Kalastus lehti ennakoi ja seuraa metsästys- ja kalastuskausia ympäri vuoden. Metsästäjänä saat monipuolista tietoa metsästysvälineistä sekä metsästyskoirista. Lisäksi saat hyödyllisiä vinkkejä eri riistalajien metsästykseen. Kalastajana pysyt perillä parhaista kalavesistä ja saat ajankohtaiset tiedot uusista vieheistä, välineistä ja pyyntitavoista. Hyödyllisissä käyttökokeissa lisäksi vaatteet sekä varusteet.

Metsästys ja Kalastus tarjous

Hyödynnä Metsästys ja Kalastus tarjous ja tilaa metsästyksen ja kalastuksen erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Metsästys ja Kalastus tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Metsästys ja Kalastus lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Metsästys ja Kalastus asiakaspalvelu

Metsästys ja Kalastus lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo