Meidän Mökki

Meidän Mökki tarjous & Tilaajalahja

meidan-mokki-tarjous

Meidän Mökki lehti on mökkeilijän paras kaveri, lakkaamaton ilon ja tiedon lähde, ehtymätön vinkkipankki ympäri vuoden. Jokaisessa numerossa pääset vierailemaan sympaattisilla mökeillä eri puolilla maata ja tutustumaan niiden idearikkaisiin asukkaisiin ja heidän elämänmuotoonsa. Kurkistat samalla omaperäisiin saunoihin, saat omaperäisiä tuunaus- ja nikkarointivinkkejä sekä ajantasaista tietoa mökkien ja piharakennusten kunnossapidosta, puutarhahoidosta ja hyötyviljelystä, unohtamatta talous- ja lakiasioita. Tämän lisäksi ilahdutamme sinua tekemällä tutuksi mökkipihojen ja lähiseutujen kasvillisuutta ja eläimistöä. Eikä tässä vielä kaikki: tarjonnan täydentävät ristikot ja nostalgiajutut, joissa muistellaan niin maitolaitureita kuin Pehtoori-pannuja.

Meidän Mökki tarjous

Hyödynnä Meidän Mökki tarjous ja tilaa jokaisen mökkiläisen äänenkannattaja huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Meidän Mökki tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Meidän Mökki lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Meidän Mökki asiakaspalvelu

Meidän Mökki lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo