Maidän Talo

Meidän Talo tarjous & Tilaajalahja

meidan-talo-tarjous

Meidän Talo lehti esittelee Suomen huikeimmat remontit ja rakennusprojektit ennen- ja jälkeen-kuvien kera. Meidän Talo on inspiroiva lehti kaikille, jotka suunnittelevat isoa tai pientä kodin muutosta, oli se sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö tai kylppäriremontti, pihaprojekti tai uuden talon rakentaminen.

Meidän Talosta löydät upeimmat muutokset sekä ennen ja jälkeen kuvat niistä. Meidän Talo on inspiroiva lehti kaikille, jotka suunnittelevat isoa tai pientä kodin muutosta, on se sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö- tai kylppäriremontti, pihaprojekti tai uuden talon rakentaminen.

Esittelemme Suomen upeimmat, hurjimmat ja kiinnostavimmat remonttihankkeet havainnollisissa ennen & jälkeen -jutuissa. Kerromme asiantuntevasti, kuinka kaikki tehtiin, ja annamme parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan. Nostamme esiin myös remonttien tekijät, jotka rohkeasti ovat uskaltaneet ryhtyä uskomattomiin hankkeisiin.

Muutosjuttujen lisäksi pääset joka numerossa vierailulle Suomen persoonallisimpiin koteihin. Miltä tuntuu asua vesitornissa, laivassa tai vaikkapa lehden muotoisessa talossa? Nappaa käsiisi Meidän Talo lehti, niin tiedät.

Meidän Talo tarjous

Hyödynnä Meidän Talo tarjous ja tilaa Suomen suurin omakotiasumisen erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Meidän Talo tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Meidän Talo lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Meidän Talo asiakaspalvelu

Meidän Talo lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo