Maalla

Maalla lehti tarjous & Tilaajalahja

maalla-tarjous

Tarkista alta Maalla lehden tarjoukset

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä maaseutumaisesta asumisesta, Maalla lehti on oikea valinta sinulle. Lehti välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä.

Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllistä tietoa perinnerakentamisesta, puutarhanhoidosta ja luonnosta. Maalla lehti kertoo maaseudun asukkaiden tarinoita ja antaa käytännön vinkkejä maalle muuttajalle ja maalla lomailevalle.

Joka numerossa on inspiroiva tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin ja nikkarointiin. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa.

Maalla lehti tarjous

Hyödynnä Maalla tarjous ja tilaa Suomen ensimmäinen country living -lehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Maalla tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Maalla lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Maalla lehden asiakaspalvelu

Maalla lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo