Lego Ninjago

Lego Ninjago tarjous & Tilaajalahja

lego-ninjago-tarjous

Lego Ninjago on hauska ja jännittävä lehti, jonka 36 värikästä sivua sisältävät vauhdikkaita sarjakuvia, tietoiskuja ja upeita julisteita sekä kivoja puuhatehtäviä ja pelejä. Lisäksi jokaisen numeron mukana on liitelahjana upea Ninjago tuotepussi, josta löytyy aito ja alkuperäinen minihahmo varusteineen. Lego Ninjago lehden pääosassa ovat urheat ninjasoturit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay ja Cole, jotka ovat opiskelleet ninjataitoja ikivanhan mestari Wun opissa. Mestari Wu on opettanut ninjoille tärkeitä taitoja, auttanut heitä kehittämään voimiaan ja kurinalaisuutta.

Lego Ninjago tarjous

Hyödynnä Lego Ninjago tarjous ja tilaa suosittu sarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Lego Ninjago tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Lego Ninjago lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Lego Ninjago asiakaspalvelu

Lego Ninjago lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo