Lääkäri

Lääkäri tarjous & Tilaajalahja

laakari-tarjous

Lääkäri lehti tarjoaa draamaa ja romantiikkaa sairaalamaailmassa. 100-sivuiset romanttiset viihdetarinat sijoittuvat lääkärien, sairaanhoitajien, terveyskeskusten, sairaaloiden sekä yksityisklinikoiden maailmaan. Ihmisen kamppailu elämän ja kuoleman, terveyden ja sairauden, toivon ja epätoivon välillä luo puitteet suurille tunteille ja henkeäsalpaavan jännittäville tarinankäänteille.

Lääkäri tarjous

Hyödynnä Lääkäri tarjous ja tilaa draamaa ja romantiikkaa sisältävä Lääkärilehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Lääkäri tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Lääkäri lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Lääkäri asiakaspalvelu

Lääkäri lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00-15:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 8 537 0370. Voit ottaa yhteyttä Lääkäri -lehden asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Ainacom.fi
Logo