Kunto Plus

Kunto Plus tarjous & Tilaajalahja

kunto-plus-tarjous

Kunto Plus on terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti, joka tavoittaa itsestään huolehtivat, työssäkäyvät 30+ naiset. Nämä naiset panostavat sekä terveyteensä että ulkonäköönsä. He kuntoilevat, hoitavat ihoaan ja hiuksiaan, ostavat terveyden erikoispalveluja, terveellistä ruokaa sekä aktiivi- ja rentoutumislomia. He seuraavat trendejä, suhtautuvat uteliaasti uutuuksiin ja kertovat niistä lähipiirilleenkin. Kunto Plus eroaa tavallisista naistenlehdistä erittäin asiantuntevan ja kaikki Pohjoismaat kattavan toimituksensa, raikkaan taittonsa ja ilmestymistiheytensä ansiosta.

Kunto Plus tarjous

Hyödynnä Kunto Plus tarjous ja tilaa terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kunto Plus tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kunto Plus lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kunto Plus asiakaspalvelu

Kunto Plus lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 02033 4433. (Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.)

Ainacom.fi
Logo