Koululainen

Koululainen tarjous & Tilaajalahja

koululainen-tarjous

Koululainen aktivoi ajattelua, kehittää lapsen kieli- ja lukutaitoa ja antaa positiivisia virikkeitä. Koululainen on riemua, onnistumisen iloa ja ystävyyttä. Lehti sopii erinomaisesti noin 7-13-vuotiaille lapsille. Koululainen lehti sisältää laidasta laitaan aiheita, joista lapset ovat kiinnostuneita. Joka numerossa mielenkiintoista asiaa seuraavista aiheista: lemmikkien hoito, musiikki, elokuvat, pelit, harrastukset, ystävyyssuhteet, suosikkitubettajien kuulumiset, ruokaohjeita, testejä ja puuhatehtäviä.

Koululainen tarjous

Hyödynnä Koululainen tarjous ja tilaa reppukansan oma erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Koululainen tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Koululainen lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Koululainen asiakaspalvelu

Koululainen lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo