Kotimikro

Kotimikro tarjous & Tilaajalahja

kotimikro-tarjous

Kotimikro lehti on oiva valinta jokaiselle tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kiinnostuneelle. Lehti sopii tottuneille käyttäjille, jotka ovat innostuneita laitteista mutta kaipaavat toisiaan apua ja innoitusta, mutta myös aloittelijoille, jotka vasta opettelevat laitteiden käyttöä.

Tilaajana saat Kotimikro-lehden postilaatikkoosi. Lisäksi saat käyttöösi Etunurkan, jonne on koottu kaikki Kotimikro-lehteen liittyvän digitaalisen sisällön. Etunurkka tarjoaa yli 500 arvokasta ja turvallista PC-tietokoneohjelmaa, perusteellisia suomenkielisiä ohjeita ja runsaasti lehdessä julkaistuja artikkeleja. Lisäksi voit suorittaa PC-kursseja ja tilata Tietoturvahälytykset, joista saat tietoa tietoturvauhkista.

Kotimikro tarjous

Hyödynnä Kotimikro tarjous ja tilaa tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista kattavasti kertova erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kotimikro tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kotimikro lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kotimikro asiakaspalvelu

Kotimikro lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 02033 4433. (Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.)

Ainacom.fi
Logo