Kotiliesi

Kotiliesi tarjous & Tilaajalahja

kotiliesi-tarjous

Tarkista alta Kotiliesi lehden tarjoukset

Kotiliesi on lämmin ja kannustava perheen ja yhteisön puolestapuhuja. Se auttaa hallitsemaan arkea ja inspiroi lukijaa, joka nauttii kodin maailmasta ja syvällisistä vertaistarinoista. Kotiliesi on Suomen vanhin naistenlehtibrändi, joka tavoittaa kaikenikäiset suomalaiset naiset printissä, verkossa ja kolmessa sosiaalisen median kanavassa. Kotiliesi on siirtynyt äidiltä tyttärelle sukupolvien ajan. Printtilehden ytimessä ovat laajat ja syvälliset henkilöhaastattelut ja yhteiskunnalliset aiheet lukijoita lähellä olevien asioiden kautta kerrottuna.

Kotiliesi tarjous

Hyödynnä Kotiliesi tarjous ja tilaa naisten täydellinen lukupaketti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kotiliesi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kotiliesi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kotiliesi asiakaspalvelu

Kotiliesi lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo