Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö tarjous & Tilaajalahja

kotiliesi-kasityo-tarjous

Kotiliesi Käsityö on Suomen monipuolisin käsityölehti, joka inspiroi ja auttaa eri tasoisia harrastajia löytämään hyviä ohjeita ja kehittämään taitojaan. Jokaisessa numerossa on kymmeniä ompelu- ja neulemalleja naiselle, miehelle, lapselle ja kotiin. Mukana on runsas, suomalainen kaava-arkki.

Kotiliesi Käsityö lehden näyttävä ja muodikas ompelumallisto antaa ideoita kaikenkokoisille, sillä kaavoja löytyy kokonumeroissa 34-56. Lisäksi joka toisesta numerosta löytyy erillinen plus-naisille suunniteltu muotimallisto.

Upea neulekokoelma antaa haastetta kokeneelle neulojalle, ja helppoja, nopeasti valmistuvia ohjeita harrastusta vasta aloittavalle. Mukana on joka kerta sukkia ja ajankohtaan sopivia asusteita. Uutuutena jokaisessa numerossa on neulomisesta, virkkaamisesta ja ompelemisesta kiinnostuneille suunnitellut askartelusivut.

Kotiliesi Käsityö haluaa innostaa kaikkia suomalaisia nauttimaan käsityöharrastuksesta. Tuottajamme, käsityönopettaja Tarja Tegelbergin ompelukoulussa kuka tahansa voi oppia taitavaksi ompelijaksi. Kokeneemmille tekijöille ompelukoulussa on käteviä vinkkejä työvaiheiden helpottamiseksi.

Kotiliesi Käsityö tarjous

Hyödynnä Kotiliesi Käsityö tarjous ja tilaa Suomen monipuolisin käsityölehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kotiliesi Käsityö tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kotiliesi Käsityö lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kotiliesi Käsityö asiakaspalvelu

Kotiliesi Käsityö lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo