Kotilääkäri

Kotilääkäri tarjous & Tilaajalahja

kotilaakari-tarjous

Tarkista alta Kotilääkäri lehden tarjoukset

Kotilääkäri on luotettava hyvinvoinnin asiantuntija ja jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan aikuisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Yli 130-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Syvällisissä henkilöjutuissa haastateltavat jakavat tarinansa lukijoiden kanssa. Lehti innostaa sinua pitämään huolta itsestäsi. Löydät asiaa myös kauneudesta, liikunnasta, ravitsemuksesta ja painonhallinnasta. Kotilääkärissä on luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan arjen paineistettua elämää.

Kotilääkäri tarjous

Hyödynnä Kotilääkäri tarjous ja tilaa luotettava hyvinvoinnin asiantuntija huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kotilääkäri tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kotilääkäri lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kotilääkäri asiakaspalvelu

Kotilääkäri lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo