Koti ja keittiö

Koti ja keittiö tarjous & Tilaajalahja

koti-ja-keittio-tarjous

Tarkista alta Koti ja Keittiö lehden tarjoukset

Koti ja Keittiö on suosittu kotimainen sisustuslehti, joka esittelee Suomen ihanimmat kodit ja herkullisimmat ruokareseptit. Uuden Koti ja keittiön ilmestyminen on monessa perheessä odotettu hetki. Silloin on aikaa itselle ja unelmille. Monet lehden lukijat palaavat yhä uudestaan mielenkiintoisten juttujen pariin. Koti ja Keittiö on lukijoidensa rakastama lehti, josta poimitaan mieluisimmat ideat oman kodin sisustamiseen.

Koti ja Keittiö tarjous

Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa suomalainen sisustuslehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Koti ja Keittiö tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Koti ja Keittiö lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Koti ja Keittiö asiakaspalvelu

Koti ja Keittiö lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Ainacom.fi
Logo