Korkeajännitys

Korkeajännitys tarjous & Tilaajalahja

korkeajannitys-tarjous

Korkeajännitys on epäilemättä maailman suosituin sotasarjakuvalehti, joka iskee kuin miljoona volttia. Vuodesta 1953 ilmestynyt seikkailusarjakuvien lukemisto tarjoilee neljän karskin seikkailun paketin rautaisella ammattitaidolla toteutettua mustavalkoista toimintaviihdettä. Toinen maailmansota jaksaa kiinnostaa ihmisiä vielä 80 vuotta tapahtumiensa jälkeen. Se ei ole mikään ihme, sillä olihan kyseessä suuren luokan draama, joka kosketti tavalla tai toisella lähes koko maapallon ihmisiä. Korkeajännitys on ilmestynyt yhtäjaksoisesti 1950-luvulta lähtien ja sota-aihe tuli voimalla mukaan vuosikymmenen vaihtuessa. Kyseessä on yksi niistä sarjakuvalehdistä, jonka kaikki tuolloin lukuiässä olleet muistavat.

Korkeajännitys tarjous

Hyödynnä Korkeajännistys tarjous ja tilaa Suomen suosituin sotasarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Korkeajännitys tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Korkeajännitys lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Korkeajännitys asiakaspalvelu

Korkeajännitys lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo