Kippari

Kippari tarjous & Tilaajalahja

kippari-tarjous

Kippari on Suomen ainoa moottorivenelehti, joka kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, venetarvikkeista ja varusteista. Kippari vertailee, testaa ja arvioi sekä uusia että käytettyjä veneitä. Lehti kertoo myös parhaat vinkit veneiden huoltoon ja vanhojen veneiden kunnostukseen. Mikäli olet kiinnostunut veneistä ja veneilystä, voimme suositella hyödyntämään Kippari lehden tarjous.

Kippari tarjous

Hyödynnä Kippari tarjous ja tilaa Suomen ainoa moottorivenelehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kippari tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kippari lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kippari asiakaspalvelu

Kippari lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo