Kiinteistö ja energia

Kiinteistö ja energia tarjous & Tilaajalahja

kiinteisto-ja-energia-tarjous

Kiinteistö ja energia on kiinteistöalan erikoislehti, joka on suunnattu kiinteistön omistajille/kehittäjille, suunnittelijoille, rakentajille, isännöitsijöille ja taloyhtiöpäättäjille. Lehti käsittelee kiinteistöjen rakentamista, kunnossapitoa, korjausta ja kehitystä ja erilaisia alaan liittyviä ratkaisuja, erityisesti energianäkökulma huomioiden. Lehden teemoissa mukana energiatehokkuus, uusiutuva energia, korjausrakentaminen, taloyhtiöiden suunnittelu ja johtaminen, kiinteistöhuolto, kiinteistöjen turvallisuus, talotekniikka, kiinteistöhallinnan uudet teknologiat ja digitaaliset ratkaisut.

Kiinteistö ja energia tarjous

Hyödynnä Kiinteistö ja energia tarjous ja tilaa kiinteistöalan erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kiinteistö ja energia tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kiinteistö ja energia lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kiinteistö ja energia asiakaspalvelu

Kiinteistö ja Energia lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:30-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 413 97 300.

Ainacom.fi
Logo