Kauppalehti

Kauppalehti tarjous & Tilaajalahja

kauppalehti-tarjous

Kauppalehti on digitaalisen ajan monikanavainen talouden ilmiöiden ja rahamarkkinan uutismedia. Se on suomalaisen päättäjän valinta. Kauppalehti julkaisee maan johtavaa uutispalvelua verkossa ja mobiililaitteille sekä painettua uutislehteä ja teemaliitteitä. Se on ollut talousuutisten kivijalka jo vuodesta 1898. Painettu Kauppalehti uutisoi, analysoi ja taustoittaa päivän olennaisimmat yksissä kansissa. Mukaan saat myös talousaikakauslehti Option joka toinen torstai. Optio yhdistää hyvän työelämän ja vapaa-ajan sekä tarjoaa nautinnollisen näkökulman vapaa-aikaan, mm. matkailun, kulttuurin, viinin ja ruoan merkeissä.

Kauppalehti tarjous

Hyödynnä Kauppalehti tarjous ja tilaa monikanavainen talouden ilmiöiden ja rahamarkkinan uutismedia huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kauppalehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kauppalehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kauppalehti asiakaspalvelu

Kauppalehti lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:30-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 665 8100. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: kl.asiakaspalvelu@almatalent.fi.

Ainacom.fi
Logo