Kauppalehti Fakta

Kauppalehti Fakta tarjous & Tilaajalahja

kauppalehti-fakta-tarjous

Kauppalehti Fakta on osa Kauppalehti-tuoteperhettä. Uudistuneen Faktan slogan on: Fakta tekee sinusta paremman johtajan. Lehden painopiste on muuttunut enemmän johtamisen suuntaan. Fakta on työkalu, joka tukee sekä yksilöiden että organisaatioiden kehittymistä. Lukijat kiittävät sitä johtamisen ja esimiestyön asiantuntevimmaksi lehdeksi Suomessa. Käsitellyiksi tulevat niin johtamisen tuoreimmat trendit maailmalta kuin tuoreen esimiehen ongelmatilanteet. Johtamisen ja työelämän erikoislehtenä se tarjoaa kiinnostavia sisältöjä niin yritysten ylimmän johdon edustajille, muille esimiestyötä tekeville kuin itsensä johtamisesta kiinnostuneille asiantuntijoillekin.

Kauppalehti Fakta tarjous

Hyödynnä Kauppalehti Fakta tarjous ja tilaa johtamisen ja työelämän erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kauppalehti Fakta tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kauppalehti Fakta lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kauppalehti Fakta asiakaspalvelu

Kauppalehti Fakta lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:30-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 665 8100. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: kl.asiakaspalvelu@almatalent.fi.

Ainacom.fi
Logo