Kauneus & Terveys

Kauneus ja Terveys tarjous & Tilaajalahja

kauneus-terveys-tarjous

Kauneus ja Terveys on upeasti uudistunut hyvinvointilehti naiselle, joka haluaa nauttia elämästä, tehdä fiksuja valintoja ja tuntea itsensä kauniiksi. Lehden tärkeä aihepiiri kauneuden ja terveyden lisäksi on henkinen hyvinvointi. Vaikka kauneus tulee sisältä, joskus voit haluta hieman apua. Lehdestä löydät iloksesi hyödylliset uutuudet, testaa tuotteet ja hoidot ja kertoo, mihin sinun kannattaa satsata. Jokaisessa numerossa on kaikenikäisiä, -näköisiä ja -kokoisia naisia ja ainakin yksi hius- tai muotijuttu, jonka mallina on lukija.

Kauneuden ja Terveyden terveysjournalismi perustuu tutkittuun tietoon ja keskittyy siihen, että jaksat paremmin. Toimitus etsii inspiroivimmat ihmiset, uusimman tiedon ja koskettavimmat tositarinat. Jokaisessa numerossa on myös runsaasti liikunnan iloa.

Uusi Tunteet-osio keskittyy mielen hallintaan. Toimitus selvittää tavat, joilla syvennät itsetuntemustasi, parannat suhteita muihin ja löydät uusia ajatuksia. Jokaisessa numerossa tapaat psykologian asiantuntijoita ja saat ratkaisuja elämän isoihin ja pieniin pulmiin.

Kauneus ja Terveys tarjous

Hyödynnä Kauneus ja Terveys tarjous ja tilaa Suomen nautinnollisin hyvinvointilehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kauneus ja Terveys tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kauneus ja Terveys lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kauneus ja Terveys asiakaspalvelu

Kauneus ja Terveys lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo