Kauneimmat Käsityöt

Kauneimmat Käsityöt tarjous & Tilaajalahja

kauneimmat-kasityot-tarjous

Kauneimmat Käsityöt lehti on upeasti uudistunut ja tarjoaa nyt enemmän sivuja ja malleja. Joka numerossa on yli 50 ihastuttavaa käsityöohjetta. Kauneimmat Käsityöt on Suomen suurin neuleisiin ja virkkaukseen erikoistunut lehti, joka on ilahduttanut suomalaisia käsityön ystäviä jo 40 vuoden ajan. Jokainen numero sisältää runsaan kokoelman neuleita ja virkkauksen perinne- ja uutuusmalleja arkeen ja juhlaan. Kauneimmat Käsityöt tarjoaa inspiroivia ideoita niin aloittelijalle kuin taiturillekin. Selkeät työohjeet, tarvikkeet ja lankavaihtoehdot on neuvottu jokaisen ohjeen yhteydessä. Lähes 400 ohjetta vuodessa antaa käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuuden luoda kaunista neuloen ja virkaten. Onnistumisen iloa tekeville käsille.

Kauneimmat Käsityöt tarjous

Hyödynnä Kauneimmat Käsityöt tarjous ja tilaa Suomen suurin neuleisiin ja virkkaukseen erikoistunut lehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kauneimmat Käsityöt tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kauneimmat Käsityöt lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kauneimmat Käsityöt asiakaspalvelu

Kauneimmat Käsityöt lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00-15:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on +358 8 537 0370. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Ainacom.fi
Logo