Katso

Katso tarjous & Tilaajalahja

katso-tarjous

Katso on ylivoimaisesti Suomen suosituin ja kattavin tv-lehti. Se esittelee jopa yli 70 kanavan tiedot ja poimii sinulle koko tv-tarjonnan helmet. Tilaa Katso lehti ja tiedät takuulla, mitä televisiosta seuraavaksi tulee. Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset elokuvien ja tv:n maailmasta.

Viikon tv-ohjelmien lisäksi Katso lehti kertoo uusimmat kuulumiset television ja elokuvien maailmasta. Se haastattelee mielenkiintoisimmat näyttelijät, ohjaajat ja muut television ja elokuvien tekijät. Haastattelut antavat mielenkiintoista taustatietoa televisio-ohjelmista ja niiden tekemisestä ja raottavat myös tähtien henkilökohtaista elämää.

Katso kertoo lukuisten sarjojen juonipaljastukset ja pitää huolta, että tiedät, mitä jännittävää suosikkisarjassasi on tapahtumassa. Katsosta löydät myös uutuusleffojen arvostelut ja tiedät, mitä kannattaa leffassa katsoa juuri nyt. Lisäksi Katso tarjoaa paljon muuta mielenkiintoista televisioon ja elokuviin liittyvää sisältöä. Katson jutut ovat aina tuoreita ja ajan hermolla.

Katso tarjous

Hyödynnä Katso tarjous ja tilaa TV-lehtien ykkönen huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Katso tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Katso lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Katso asiakaspalvelu

Katso lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:30-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 075 328 5102 . (Puhelun hinta on 8,4 snt/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan.)

Ainacom.fi
Logo