Karvinen

Karvinen Tarjous & Tilaajalahja

karvinen-tarjous

Karvinen on viihdyttävä ja hauska sarjakuvalehti, joka tarjoaa hulvatonta huumoria etenkin kissojen ystäville ja kaikille heille, jotka eivät erityisemmin pidä maanantaista tai kuntoilusta. Huumorisarjakuvan klassikko on hauskuuttanut lukijoita kissamaisen rennosti jo vuosikymmenien ajan. Karvisen lisäksi mukana menossa ovat tietenkin Karvisen onnettomuusaltis omistaja Esko unohtumaton ja hänen suloinen, mutta vähän hupsu, koiransa Osku.

Karvinen on oikea laiskottelun ja herkuttelun asiantuntija. Tämä verraton nautiskelija rakastaa lasagnea ja ylipäänsä kaikenlaista syömistä aina suolaisista välipaloista makeisiin herkkuihin, kunhan niissä ei vain ole rusinoita. Kun jäätelöauton tunnusmelodia kajahtaa, tämä sävelmä on musiikkia Karvisen korville. Eskon suureksi harmiksi laiskanpulskea kissa jakaa kotinsa kaikessa sovussa myös hiirten kanssa. Mutta hämähäkit eivät ole sinne tervetulleita.

Karvinen tarjous

Hyödynnä Karvinen tarjous ja tilaa viihdyttävä sarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Karvinen tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Karvinen lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Karvinen asiakaspalvelu

Karvinen lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo