Kanava

Kanava tarjous & Tilaajalahja

kanava-tarjous

Kanava lehti tarjoaa syvällisiä ja punnittuja puheenvuoroja. Jokaisessa numerossa eri alojen kärkinimet kirjoittavat syvällisesti, mutta yleistajuisesti yhteiskunnan, politiikan, talouden ja kulttuurin kysymyksistä. Kanava on vastavoima yhä pinnallisemmaksi käyvässä mediamaailmassa. Vakavien ja syvällisten analyysien julkaiseminen on vähentynyt ja siksi Kanavan rooli on selvä: sen tehtävänä on tarjota punnittuja puheenvuoroja, joiden kirjoittamiseen ja lukemiseen käytetään reilusti aikaa. Lehti osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ajankohtaisilla, mutta aikaa kestävillä asiantuntijapuheenvuoroilla. Kanava on lukijoille, jotka haluavat seurata yhteiskuntaa pintaa syvemmältä.

Kanava tarjous

Hyödynnä Kanava tarjous ja tilaa sysvällisistä analyyseistä tunnettu erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Kanava tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Kanava lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kanava asiakaspalvelu

Kanava lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo