Image

Image tarjous & Tilaajalahja

image-tarjous

Image on kotimainen lehtiklassikko, joka on jo 36 vuotta luottanut huolella ja oivaltavasti tehtyyn journalismiin. Jokainen Image on tyylilehti lukijoille, joille oma ajattelu, uudet ilmiöt ja kestävä elämäntapa ovat lifestyleä. Ruoka, tyyli, design ja kulttuuri niihin liittyvine valintoineen ovat yhteiskunnallisia ilmiöitä, joita Imagessa käsitellään tuoreilla näkökulmilla ja paneutuen. Apuna ovat maan parhaat asiantuntijat ja kirjoittajat, sillä Suomen eturivin kirjailijat kirjoittavat jokaiseen numeroon. Siitäkin syystä, että Image haluaa olla aina kuukauden lukuelämys.

Image tarjous

Hyödynnä Image tarjous ja tilaa suomalainen lehtiklassikko huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Image tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Image lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Image asiakaspalvelu

Image lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo