Hyvä Terveys

Hyvä Terveys tarjous & Tilaajalahja

hyva-terveys-tarjous

Hyvä Terveys on Suomen suurin terveyslehti, josta löydät neuvot ja vinkit terveelliseen ravintoon, elämäntaparemonttiin tai juuri sinulle sopivaan liikuntalajiin. Saat luotettavaa, ajankohtaista ja kiinnostavaa terveystietoa Suomen johtavilta lääketieteen asiantuntijoilta. Lue ihmissuhteista, mielen hyvinvoinnista, rentoutumisesta ja stressinhallinnasta. Hyvän terveyden kevyissä ja terveellisissä resepteissä ovat ravintoarvot ja kalorit kohdallaan. Joka numerossa fysioterapeuttien ja liikunnan ammattilaisten suunnitelmia liikuntaohjelmia ja jumppia, jotka vahvistavat kroppaa turvallisesti.

Hyvä Terveys tarjous

Hyödynnä Hyvä Terveys tarjous ja tilaa Suomen suurin terveyslehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Hyvä Terveys tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Hyvä Terveys lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Hyvä Terveys asiakaspalvelu

Hyvä Terveys lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo