Hymy

Hymy tarjous & Tilaajalahja

hymy-tarjous

Tarkista alta Hymy lehden tarjoukset

Hymy on koko kansan yhteinen lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Se kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin aivan uudenlaisen ja tuoreen näkökulman. Hymy on rohkea ja kulkee omia polkujaaan, uskaltaa ja ei ole nössö. Lehteä lukevat niin duunarit kuin tirehtööritkin. Legendaarinen Hymy tunnetaan paljastuksistaan, sekä siitä, että lehti ei aina kulje valtavirran mukana.

Joka numerossa taattua viihdettä ja koskettavia elämäntarinoita. Mielenkiintoisia tarinoita meidän kaikkien tuntemistamme julkkiksista, tavallisista suomalaisista, arjen sankareista ja politiikan kähmijöistä. Lisäksi jokaisessa numerossa on irrotettava Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon, keinoihin joilla voimme ennaltaehkäistä, hoitaa ja parantaa vaivojamme ja ylläpitää hyvää terveyttä.

Hymy tarjous

Hyödynnä Hymy tarjous ja tilaa monipuolinen kansanlehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Hymy tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Hymy lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Hymy asiakaspalvelu

Hymy lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo