Hifimaailma

Hifimaailma tarjous & Tilaajalahja

hifimaailma-tarjous

Hifimaailma on tehty sinulle, jonka intohimoja ovat hyvä kuva ja ääni. Lehti esittelee uusimmat tuotteet, testaa ja kokeilee, opastaa ja neuvoo. Juttuja riittää aina peruslaitteista highend-tasoon saakka. Laadukkaaseen äänen- ja kuvantoistoon erikoistunut julkaisusta löydät uusimmat tuotteet sekä viimeisimmät testit, kokeilut, vertailut ja opastukset, stereolaitteet, kotiteatterit, verkkosoittimet, kaiuttimet, videotykit ja televisiot. Hifimaailman toimittajat ovat Suomen tunnetuimpia hifialan asiantuntijoita, jotka seuraavat perinteisen hifin ja kuvantoiston lisäksi uutta tekniikkaa.

Hifimaailma tarjous

Hyödynnä Hifimaailma tarjous ja tilaa äänen- ja kuvantoiston erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Hifimaailma tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Hifimaailma lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Hifimaailma asiakaspalvelu

Hifimaailma lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Ainacom.fi
Logo