Hevoshullu

Hevoshullu tarjous & Tilaajalahja

hevoshullu-tarjous

Tarkista alta Hevoshullu lehden tarjoukset

Hevoshullu on ollut jokaisen heppafanin unelmalehti jo lähes 50 vuoden ajan. Lehden tunnetuin ja ehdottomasti suosituin hahmo on alusta alkaen ollut vastustamattoman hurmaava poni Polle, jonka edesottamukset tekevät sen omistajan, Emman, elämästä vähintäänkin värikästä. Tekemistä kaipaavalle Hevoshullu tarjoaa erilaisia arvoituksia ja tehtäviä Pollen puuhat -sivuilla sekä reseptejä hevosille ja tallikavereille tarjottaviin herkkuihin. Askarteluohjeet liittyvät nekin luonnollisesti hevosiin ja tallielämään, suureen suosioon nousseita keppihevosia unohtamatta.

Hevoshullun lukijoilla on mahdollisuus vaikuttaa lehden sisältöön lähettämällä postia, kuten piirustuksia, tarinoita ja mielipiteitä Tallinseinälle, tunnustamalla nolot sattumuksensa muille lukijoille Nolot-palstalla sekä osallistumalla vuotuiseen sarjakuvakäsikirjoituskilpailuun, jonka voittajatyöt suosittu sarjakuvapiirtäjä Marie Bolk muokkaa lehdessä julkaistaviksi sarjakuviksi. Kysy eläinlääkäriltä -palstalla eläinlääkäri vastaa lukijoiden hevosten terveyteen liittyviin kysymyksiin ja Kysy hevosista -palstalta saa tietoa kaikissa hevosiin liittyvissä asioissa.

Sarjakuvien lisäksi Hevoshullu tarjoaa runsaasti ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa hevosista, maailman eri hevos- ja poniroduista, hevosten hoitamisesta, ratsastuksesta, raveista, poniraveista, montésta, vikellyksestä, valjakkoajosta, laukkaurheilusta, työhevosten vetokilpailuista ja muista hevosurheilulajeista, hevosten sairauksista ja niiden hoidosta, hevosen ja ratsastajan varusteista sekä tallielämästä yleensäkin. Asiajutuissa kiinnitetään huomiota ratsastajan istuntaan, kehonhallintaan ja lajia tukevaan oheisliikuntaan.

Jokaisessa Hevoshullun numerossa on rotuesittely, jossa perehdytään tarkemmin hevosrotujen historiaan, käyttöominaisuuksiin ja ulkonäköön sekä väreihin. Upeat julisteet ja koskettavat hevosaiheiset novellit kuuluvat olennaisena osana Hevoshullun sisältöön. Hauskoilla testeillä voi testata omia tietojaan ja taitojaan tai selvittää itselleen sopivia lajeja tai vaikkapa sitä, kuinka paljon oma hoitohevonen muistuttaa Pollea.

Hevoshullu tarjous

Hyödynnä Hevoshullu tarjous ja tilaa heppafanin ykköslehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Hevoshullu tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Hevoshullu lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

asiakaspalvelu

Hevoshullu lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo